Paradicsom, paprika, cukkini. A nyár zöldségei tele vannak vitaminnal és ásványi anyagokkal. Fokozzák a zsírégetést, így fogyasztanak.
A diéta középpontjában: a zöldségleves Hozzávalók 4 adagra (2 napra): – Pucoljon meg és aprítson fel 2 fej vöröshagymát. Egy lábasban forrósítson meg 2 evőkanálnyi olajat, és párolja üvegesre a hagymát. Tegyen bele 2 evőkanálnyi paradicsompürét is. – Kockázzon fel 40 dkg zöldpaprikát és 50 dkg cukkinit, és pucoljon meg 15 dkg zöldborsót. Tegye a zöldségeket az edénybe, és öntse fel 1,5 l húslével. Sózza, borsozza; dobjon bele 1 babérlevelet is. Forralja fel, majd főzze lassú tűzön kb. 15 percig. – Közben hámozzon meg 50 dkg paradicsomot, szedje ki a magját, a húsát kockázza fel. Dobja a levesbe, és főzze tovább úgy 5-10 percig. Minden étkezéshez egyen kb. 3 dekányi főtt durumtésztát. Kalóriatartalom adagonként 300. Fogyás és gyógyulás biorezonanciával >>>